Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2018, 13:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pre Childish Gambina začína leto až dnes, a to hneď dvojnásobne

HUDBA
Uložiť Uložené

Dočkali sme sa dvoch nových skladieb, ktoré si fanúšikovia kalifornského interpreta ihneď obľúbili.

Ešte v máji vydal Childish Gambino svoj najúspešnejší počin v kariére, ktorým je videoklip s názvom This Is America zameraný na kritiku politického systému. Skladba má dnes na YouTube cez 300 miliónov views a má našliapnuté k miliarde. Talentovaný kalifornský raper sa úspechom nenechal zaslepiť a vydáva hneď dve novinky z úplne iného súdka. 

Konkrétne ide o letné záležitosti s príznačnými názvami Summertime Magic a Feels Like Summer, na ktorých podáva už tradične kvalitné výkony. Podľa uznávaného portálu Pitchfork by sa tieto skladby mali objaviť na Gambinovom štvrtom štúdiovom albume, o ktorom sa hovorí aj to, že by mal byť jeho úplne posledným v kariére. 

Žiaľ sme sa v tomto prípade nedočkali vizuálneho spracovania, čo však autor má čas ešte zopár teplých týždňov napraviť. Väčšej pozornosti sa zatiaľ teší vec Summertime Magic, no do playlistu by si mal určite zaradiť aj tú druhú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia