Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2018, 13:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Už tento víkend začína festival s najdrahším line-upom v Československu! Na Aerodrome vystúpi Lana Del Rey, Wiz Khalifa, Macklemore a ďalší

HUDBA
Uložiť Uložené

Od najbližšieho štvrtku sa tisícky hudobných nadšencov presunú do areálu Panenský Týnec neďaleko Prahy.

Už o pár desiatok hodín sa otvoria brány najväčšieho multižánrového festivalu v Česku. Ty už dobre vieš, že ide o Aerodrome, ktorý sa bude konať od štvrtka - 28.6. až do skorého nedeľného rána neďaleko Prahy, v areáli Panenský Týnec. Tešiť sa môžeš na bohatý hudobný program a množstvo atrakcií, bez ktorých si už vlastne udalosti pod holým nebom ani nevieme predstaviť.

Čo sa týka line-upu, tak ten bol bez pochýb najdrahší spomedzi všetkých československých festivalov, keďže okrem Wiz Khalifu, Macklemorea či Limp Bizkit vystúpi aj Lana Del Rey a mnoho ďalších. Na svoje si prídu aj zástancovia domácich interpretov, za ktorých spomenieme napríklad Marpa alebo Ektora.

Do areálu sa z Prahy dostaneš kyvadlovou dopravou alebo vlakom a viac informácií nájdeš na oficiálnej stránke. Do komentárov nám daj pokojne vedieť, na koho sa najviac tešíš a keď stretneš náš redatorský tím, ktorý v rámci Refresher Leta navštívi aj Aerodrome, neboj sa k nám ozvať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia