Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2018, 9:57
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Youtuber sa vo vtipnom videu rozhovoril o Slovensku. Sme naozaj rasistická krajina plná opitých ľudí na konci sveta?

ZAUJÍMAVOSTI PPPETER SLOVENSKO
Uložiť Uložené

PPPeter dorazil s ďalším video a my sa nemôžeme prestať smiať.

Niet pochýb o tom, že Slovensko ani zďaleka nie je perfektnou krajinou. No i keď máme všetci svoje muchy, hromada z nás predsa len svoju rodnú zem nadovšetko miluje. Máme svoje tradície, na ktoré nesmieme zabudnúť. Borovička, bryndzové halušky či Veľká noc nás však preslávili i v zahraničí a čo-to o nás teda počuli i za hranicami. Aj napriek tomu si nás však stále mýlia s Česko-Slovenskom, Ruskom, Srbskom či Slovinskom.

Nič nás však nevytočí väčšmi než zaradenie do východnej Európy. Slovensko je predsa nezávislé, pokrokové a moderné, aspoň si to myslíme. Všetky tieto fenomény sa v novom videu odvážne rozhodol pokryť slovenský youtuber PPPeter, ktorý len pred niekoľkými hodinami doručil naozaj štedrý kus zábavy. A v jeho rečiach o Slovensku sa možno nájdeš aj ty, či už ide o falošnú hojekovú hrdosť, slovenské tradície, alkoholizmus či napríklad nenávisť k popletenému názvu krajiny. 

Domov
Zdieľať
Diskusia