Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
13. júna 2018, 15:27
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Pizza Hut sa koncom leta opäť vráti na Slovensko. Tentokrát však prichádza v Express verzii

GASTRO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Na syrových okrajoch a preplnených salámových dobrotách si už čoskoro pochutíš znovu.

Americký franšízový gastronomický gigant Pizza Hut sa onedlho opäť vráti do našich končín. Sieť pizzerií síce svoju jedinú slovenskú pobočku pri petržalskom Tesco Extra z dôvodu nepredĺženia nájomnej zmluvy len pred nedávnom zrušila, no skúša to opäť a tentokrát s novým prevádzkovateľom aj s doplneným názvom.

Za pizzeriou v Petržalke stála vyše 20 rokov spoločnosť Queensway Restaurants Slovakia, ktorá taktiež prevádzkuje sieť rýchleho občerstvenia KFC. Po novom však prevzal štafetu známy poľský gastro operátor AmRest s konceptom Pizza Hut Express. Spoločnosť má v portfóliu taktiež kaviarne Starbucks a onedlho príde do Bratislavy aj so známym fastfoodovým reťazcom Burger King.

Prvé dve pobočky by mala spoločnosť otvoriť už na konci leta v Avione a v Bory Malle. Nákupné centrá sú síce trochu od ruky, no vášnivým milovníkom pizze istotne nebude robiť veľký problém odbehnúť za milovaným pokrmom aj mimo centra.

Domov
Zdieľať
Diskusia