Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. júna 2018, 18:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kanye West a Kid Cudi vydávajú spoločný album

HUDBA KANYE WEST KID CUDI
Uložiť Uložené

Máme tu ďalší rapový sviatok v podobe pokračovania projektov z Wyomingu. Tentokrát sa o slovo hlási okrem Kanyeho aj Kid Cudi.

Ak sleduješ Refresher od úplných začiatkov, tak ti musí byť jasné, že Cudder a Ye sú interpretmi, na ktorých nedáme dopustiť. Napriek zopár hudobným prešľapom sú ich projekty vždy malým rapovým sviatkom. Na avizovaný spoločný projekt sa tešíme už od oficiálneho oznámenia pred niekoľkými týždňami a teraz vám môžeme s potešením oznámiť, že je konečne vonku. 

Album dostáva názov Kids see ghosts a po vzore ostatných nosičov na ňom nájdeme sedem skladieb s minutážou niečo viac ako 23 minút. Podobne ako Pushove a Kanyeho sólo, aj tento spoločný projekt vznikol vo Wyomingu a po prvom vypočutí mu snáď ani nemáme čo vytknúť. 

O týždeň by mal uzrieť svetlo sveta aj Nasov album a následne sa o slovo prihlási ešte Teyana Taylor, takže o novú hudbu máme aspoň na čas postarané. Zároveň budeme zvedaví, s čím príde Drake na svojom ohlásenom Scorpionovi, ktorý by mohol byť návratom k tvorbe pred Views. Teraz si už ale vychutnaj Kids see ghosts!

Domov
Zdieľať
Diskusia