Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2018, 19:22
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slováka Čiliaka aj pochválil, ale nebojí sa ani vynadať. Rozhodcovská kamera zabáva internet vďaka vtipnej kompilácii z majstrovstiev

ŠPORT HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Majstrovstvá sveta vyzerajú priamo z ľadu trochu inak.

Majstrovstvá sveta v hokeji sa chýlia ku koncu. Pozornému oku divákov však neuniklo, že zopár rozhodcov malo počas jednotlivých zápasov špeciálnu prilbu, ktorá obsahovala aj kameru. Podobný trend s kamerami na prilbách rozhodcov začal už pred pár rokmi, aby fanúšikom priblížil autentickú situáciu na ľade.

Na majstrovstvách sveta sa objavuje hromada momentov, kedy hráčom tečú nervy a najradšej by si konflikty vybavili presne mierenými údermi. Zábery, ktoré zverejnila IIHF, preto poukazujú na viaceré stránky práce rozhodcu. Nielenže hráčom v potrebných situáciách vynadá, ale ich aj upokojí a usmerní, aby vedeli, čo sa bude diať.

Zasahuje pri fyzických potýčkach a dokonca hráčov aj dokáže pochváliť za výbornú akciu či skvelý zákrok, čo zažil na vlastnej koži aj slovenský gólman. Viaceré situácie boli aj humorné, pretože rozhodca občas musel odskakovať pred tvrdým hitom a inokedy podávať hokejku.

Domov
Zdieľať
Diskusia