Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2018, 14:29
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Polícia zverejnila video s opitým mladíkom. Driftoval na jednom z bratislavských parkovísk

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Po driftovaní narazil do stĺpu a následne skončil v rukách polície.

Keď pod vplyvom alkoholu sadáš za volant, rozhodne z toho nikdy nevyjde nič dobré. Ohrozuješ tým seba a takisto aj ostatných občanov, no v poslednom rade riskuješ, že skončíš v rukách policajtov. Toto si očividne neuvedomil 26-ročný Šimon, ktorý sa rozhodol ukázať svoje šoférské schopnosti, no predvádzanie nedopadlo podľa jeho predstáv.

Opitý mladík driftoval pred očami kamarátov na parkovisku pred jedným z bratislavských obchodných centier. Na svojom Nissane s tvrdošínskou poznávacou značkou len tesne míňal svojich stojacich podporovateľov. Následne ale narazil do ochranného rámu stĺpu verejného osvetlenia a vyšiel s vozidlom na chodník, odkiaľ cúvol smerom do parkovacieho boxu. V tom ho už ale zastavoval nečakaný a pohotový príjazd policajnej hliadky.

 

Policajti mu dali fúkať a s výsledkom 1,65 promile ho zaistili. Muž bol obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo mu hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok. Predbežná škoda spôsobená dopravnou nehodou je zatiaľ vyčíslená na tisíc eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia