Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2018, 12:32
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Už aj z Bratislavy si zaletíš do exotiky! Ryanair otvoril z hlavného mesta novú linku do afrického Maroka

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA LETISKO
Uložiť Uložené

Spoločnosť Ryanair opäť potešila slovenských turistov.

Ak ti doteraz chýbala z bratislavského letiska priama linka do severnej časti Afriky, spoločnosť Ryanair ti práve splnila sen. Letecká spoločnosť začala v posledných mesiacoch otvárať z Európy viacero exotickejších liniek a Bratislava napokon nezostala bez zaujímavej destinácie.

Lietať do Afriky sa bude už od októbra, pričom let bude smerovať priamo do marockého mesta Marrakéš. Do lietadla smerujúceho na sever Afriky si budeš môcť sadnúť už dvakrát týždenne, takže z Bratislavy sa bude lietať v utorok a v sobotu.

Letecké spojenia z Bratislavy pribúdajú vďaka spoločnosti Ryanair bleskovou rýchlosťou. Ako uvádza oficiálna stránka bratislavského letiska, Ryanair v roku 2018 otvoril už ôsmu novú linku z nášho hlavného mesta a zatiaľ to nevyzerá tak, že by sa írska spoločnosť chcela zastaviť.

Pri príležitosti otvorenia linky dokonca prináša slovenským milovníkom cestovania aj lákavú úvodnú ponuku, pretože letenky do Maroka si vieš zaobstarať už za 19,99 eur. Neváhaj preto, keďže najlacnejšie letenky sa vypredajú veľmi rýchlo.

Domov
Zdieľať
Diskusia