Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2018, 19:50
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Psychopati v Bratislave na verejnosti týrajú králikov. Pomôžme nájsť monštrá, ktoré nevinné zvieratá kopú aj mlátia o zem

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Na Zlatých pieskoch sa objavilo viacero otrasných prípadov týrania zvierat.

Po slovenskom Facebooku sa šíri znepokojujúca výzva. Viacerí ľudia si mali všimnúť, že pri supermarkete Tesco na Zlatých pieskoch a pri Vajnoroch sa posledné dni pohybujú osoby, ktoré majú na obojkoch králikov. Mali by sa tam pohybovať už od piatku a nepochopiteľne ich priamo na verejnosti týrajú, čo našťastie neuniklo pozorným okoloidúcim.

Ľudia vraj argumentujú, že surovým zaobchádzaním so zvieratami sa ich len snažia vycvičiť, avšak fotografie zdieľané vo viacerých slovenských skupinách poukazujú na to, že nejde o žiadny výcvik. Neznámi ľudia do králikov kopú, hádžu ich o zem a mlátia bez akejkoľvek výčitky svedomia, pričom fotografie zachytávajú aj mŕtve zviera nájdené v rovnakej oblasti.

Jedného králika sa podarilo zachrániť a zvládol aj operáciu v Prahe, kde sa dostal vďaka azylu pre tieto zvieratá. Na veterinárnej klinike sa už z operácie zotavuje a našťastie o svoju labku neprišiel, lenže existujú obavy, že ľudia týrajúci králikov majú týchto zvierat stále dosť a nebudú sa báť vyjsť na verejnosť a do ulíc znovu.

Odporúčané
FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky 17. apríla 2024, 11:00

Ak sa teda budeš najbližšie pohybovať pri Zlatých pieskoch a Vajnoroch, určite dávaj na svoje okolie väčší pozor a ak nájdeš králikov s obojkami a podozrivými majiteľmi, radšej zavolaj políciu, ako nechať zvieratá napospas tragickému osudu.

Domov
Zdieľať
Diskusia