Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2018, 13:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Beyoncé na Coachelle spadla so svojou sestrou Solange na rukách. Neudržala rovnováhu, ale vystúpenie kreatívne zachránili

ZAUJÍMAVOSTI BEYONCÉ
Uložiť Uložené

Najslávnejšia speváčka na Coachelle trochu zaváhala.

Na festivale Coachella už prebehol aj druhý víkend a opäť vo veľkom štýle zahviezdila Beyoncé. Na póidu sa objavila vo viacerých nových outfitoch a fanúšikovia samozrejme pri každej skladbe šaleli, lenže prišiel aj vtipný moment. Na pódiu vystupovala Beyoncé po boku svojej sestry Solange Knowles a aj keď mali pripravenú presnú choreografiu, v jednej chvíli sa na seba sestry pozreli a Solange odrazu Beyoncé vyskočila do náručia.

Stále nie je jasné, či to Beyoncé nečakala, alebo ju len zradili vyššie podpätky, pretože sa obe sestry odrazu zvalili na zem. Nezaváhali však a po sekunde zdvihli nohy do vzduchu a zatvárili sa tak, že išlo o naplánovanú časť choreografie. Fanúšikovia pri pódiu si možno spontánny pád ani nevšimli, ale ľudia na sociálnych sieťach zachytili najmä pobavený smiech na tvári Beyoncé, ktorá dobre vedela, ako kreatívne sa im podarilo vystúpenie zachrániť.

Domov
Zdieľať
Diskusia