Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2018, 9:33
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Joshua mnohých takmer unudil, ale Povetkin brutálnym KO rozprúdil krv v žilách. Brit Price bol rád, že sa pozviechal zo zeme

ŠPORT BOX
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Aj pred zápasom Joshuu boli fanúšikovia svedkom parádneho predstavenia.

Galavečer boxu v Cardiffe sa niesol najmä v znamení súboja Joshua verzus Parker. Britský miláčik publika však zvolil opatrnejšiu taktiku a prvýkrát v kariére musel svoj zápas ukončiť na body. Množstvo divákov sa preto sťažovalo, že súboj bol nudný a Parker sa neustále púšťal do Joshuu so sklonenou hlavou.

Naopak, súboj odohrávajúci sa hneď pred hlavným zápasom priniesol šou, na ktorú sme všetci čakali. Ruský boxer Alexander Povetkin si zmeral sily s britským protivníkom Davidom Priceom a po piatich kolách bolo rozhodnuté. Obaja bojovníci si vymieňali tvrdé údery, ale Povetkin nachytal Brita na hruškách v piatom kole, po čom mu uštedril úder priamo do hlavy.

Price zostal po prvom údere otrasený natoľko, že pár sekúnd iba stál na nohách a nedokázal zareagovať, čo Povetkin okamžite využil a udrel znovu. Silný úder do hlavy Price nemal šancu ustáť, spadol na zem a okamžite museli do ringu pribehnúť zdravotníci, aby sa uistili, že je Brit v poriadku. Aj keď bol otrasený, po pár minútach vstal a svojmu súperovi zagratuloval. Povetkin by rád vyzval samotného Joshuu, a tak uvidíme, či a kedy by sa tento súboj mohol uskutočniť.

Domov
Zdieľať
Diskusia