Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2018, 18:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Občas sa treba zastaviť a premýšľať. Ilustrácie od japonského umelca poukazujú na to, že život je komplikovanejší, ako by sa mohlo zdať

ZAUJÍMAVOSTI JAPONSKO
Uložiť Uložené

Život nie je jednoduchý, ale v komplikáciách je jeho krása.

Ak sa spisovateľ či umelec rozhodne zostať v anonymite a nikdy verejne nepredstaví svoju skutočnú identitu, väčšinou to znamená zvýšený záujem o jeho tvorbu. Nie je to pravidlom, ale tajomný japonský ilustrátor Avogado6 zvládol svoju identitu ukryť tak precízne, že mu to za posledné roky prinieslo už viac ako 650-tisíc sledovateľov na Twitteri a toto číslo neustále stúpa. O samotnom ilustrátorovi síce bližšie detaily nevieme, avšak pri pohľade na jeho výtvory musí byť každému jasné, že ide o človeka, ktorý si uvedomuje, aký vie byť život krásny aj zničujúci.

Často sa dostávame do situácií, keď nám už dochádza dych a potrebovali by sme vymeniť pomyselné baterky, lenže keby boli naše telo a myseľ tak jednoducho zostrojené, zrejme by sme ani nedokázali podobné ilustrácie vytvárať. Pri každej jeden z nich by si sa vedel aspoň na pár sekúnd pristaviť a porozmýšľať nad tým, aký hlbší zmysel do nej Avogado6 zakomponoval, čo z nich robí unikátne výtvory.   

Domov
Zdieľať
Diskusia