Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2018, 16:55
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

6 trendov, ktoré sú medzi mladými ľuďmi obľúbené, ale mali by okamžite zomrieť

MÓDA TRENDY
Uložiť Uložené

To, že je niečo trendom, neznamená, že je to cool.

V minulom roku zažila móda obrovský prevrat. Množstvo mladých ľudí zabudlo na primárnu funkciu oblečenia, ktorou je zostať zahalený, a stavilo na nekontrolovateľné flexenie, predvádzanie, predbiehanie sa kto vystrúha väčší bizár. Tenisky Yeezy, oblečenie od Off White a po novom už iba čo najšialenejšie kombinácie sa podpísali pod čiastočnú degeneráciu ich hodnôt.

My sa pozrieme na to napríšernejšie, čo v móde môžeš nájsť a čomu sa oblúkom vyhnúť. Vetu: "Pochopíš o dva roky," si nechaj pre svoju starú mamu, pretože na oblečení, ktoré nosí väčšina mladých ľudí, sme sa smiali už pred tromi rokmi. Ale o tom snáď už vieš, keďže náš nepravidelný Napi*u swag patrí v módnej sekcii medzi najčítanejšie články.


Nelogické vrstvenie 

košele na mikine boli do istej miery celkom bizárik, avšak čo sa začalo diať prevažne koncom minulého roka, asi ešte nemalo obdoby. Nedokážeme povedať, kde mladí ľudia nachádzajú inšpiráciu a dôvody napríklad pre tričko natiahnuté cez mikinu, ale musíme ich bohužiaľ sklamať. Takto jedine do cirkusu. A aj to iba na pódium.

Košeľa bez rukáva na mikine s krátkym rukávom na košeli bez rukávov

Ak sa po nociach na tajnáša prezliekaš za ženu, môžeš legíny zakomponovať i do outfitu

Bohužiaľ, nedokážeme vysvetliť, prečo si niekto oblečie bundu na dlhý kabát

 

Príspevok, ktorý zdieľa Paul (@hypeflaw),

Tričko na mikine je asi oheň

6 trendov, ktoré sú medzi mladými ľuďmi obľúbené, ale mali by okamžite zomrieť
Zdroj: The Unknown Vlogs / YouTube

Nohavice zastrčené v ponožkách

Na tému stále aktuálne najhorúcejšieho trendu sme sa pred časom vyjadrili celkom jasne, ale opakovanie je matkou múdrosti. O to viac, keď si youngsta a názory sa ti iba vyvíjajú, pretože dospelý človek toto urobí jedine do gumákov, keď ide do hory na drevo.


Neporiadne oblečené veci na fotkách 

Instagramové trendy dokážu tiež občas poriadne prekvapiť a zakrútiť hlavičkou. Jedným z najneestetickejších je oblečenie, prevažne bundy a mikiny, iba tak prehodené cez seba. Ďalší z nezmyselných trendov. Buďme sami sebou. Predsa by si takto nekráčal po Tescu, prečo by si sa tak mal teda odfotiť?

"Podrž mi kávičku, kým si dám dole kabát, potom ma odfoť a počkaj kým sa oblečiem a podaj mi ju"

Nie je to cool

Dokonca i taký frajer ako Playboi Carti, ktorého outfity sú väčšinou viac ako v poriadku, si veľmi často takýmto nezmyselným spôsobom uletí


Kopírky custom na štýl Off White x Nike

Suverénne najobľúbenejšie tenisky minulého roka boli tie zo spolupráce Off White a Nike. Farebné maličkosti, text v uvodzovkách na podrážke, deformované detaily. Spustili avšak nekontrolovateľnú vlnu custom pokusov o ich napodobenie. Stačí ti viazacia elektrikárska a izolačná páska, farebné šnúrky, a originálny nepodarok je na svete.

Ale pokiaľ nemáš kam zavesiť visačku z oblečenia, môžu byť tenisky tou ideálnou možnosťou


Nohavice vyhrnuté alebo skrátené príliš vysoko

Pin roll je záležitosť stará ako samotné džínsy, ale opäť sa s ním až doslova preháňa. Bežne vidíme nohavice vyhrnuté skoro až do polovice lýtka, na čo nie je príliš príjemný pohľad. O tom, že predajcovia oblečenia stavili v minulom roku takmer výhradne na cropped nohavice a že "trojštvrťáky" neboli cool nikdy, sa ani rozpisovať ďalej snáď nemusíme.

Ani to, že sa tvoj dzedo v poslednej dobe chová jak mladá čajka ho neospravedlňuje od toho, aby nosil nohavice vyhrnuté skoro až ku kolenám


Každá teniska alebo ponožka iná 

Tak toto je skôr takou čerešničkou na torte, ale takisto sa s tým bohužiaľ vo videách či na Instagrame občas stretneme. Keď už nemáš čím zaflexiť a tvoj Off White gear alebo Yeezy videlo už všetkých tvojich 2816 followerov, tak je treba pritvrdiť. Jedna teniska biela, druhá čierna, prípadne nahodiť rozdielne šnúrky a pokiaľ nie si až taký odvážny, tak to aspoň rozbiť odlišnými ponožkami. A ďalší klaun je na svete.

Tento chalanisko v tom má jasno

Tiež by som sa hanbil, keby sa takto oháknem

Suma sumárum - obliekajme sa ako ľudia. Prečo by sme sa mali snažiť byť natoľko odlišnými, že na nás budú ukazovať prstom a smiať sa na nás? Je predsa toľko krásnych a jednoduchých vecí, zaujímavých kombinácií i extravagantných kúskov, že by sme sa mohli každý deň obliecť inak i za minimum peňazí. Keep it simple.

Domov
Zdieľať
Diskusia