Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2018, 22:35
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kylie Jenner sa stala čerstvou mamou malej dcéry! Otec Travis Scott sa s najmladšou sestrou Kim Kardashian ešte na mene nedohodli

ZAUJÍMAVOSTI KYLIE JENNER TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Mladá hviezdička je pyšnou mamou.

V posledných rokoch rýchlo vystrelila do sveta šoubiznisu a netrvalo dlho, kým sa aj ona stala pyšnou mamou. Najmladšia členka gangu Kardashianovcov a Jennerovcov Kylie sa stala čerstvou mamou malej dcéry, ktorej otcom je známy raper Travis Scott, po dlhých mesiacoch konšpiračných teórií. Prvýkrát sa informácie o jej tehotenstve dostali na internet ešte v septembri, ale Kylie sa rozhodla počas tehotenstva zostať mimo svetiel reflektorov a obmedzila aj svoju aktivitu na sociálnych sieťach.


Tehotenstvo pritom nikdy oficiálne nepotvrdila a na verejnosť prenikali iba zákulisné informácie o tom, že Kylie je skutočne tehotná a dieťa by malo na svet prísť už čoskoro. Kylie ani Travis sa ešte nerozhodli, ako svojho prvého potomka pomenujú, ale hrdý otec aj s mamou Kylie sa objavil v nemocnici a podľa informácií z pôrodnice nemohol udržať svoje emócie na uzde v momente, keď prvýkrát zobral svoju dcéru na ruky. Kylie o pôrode zverejnila aj dojemný príspevok na Instagrame, a tak máme o jednu aféru v šoubiznise menej.

Domov
Zdieľať
Diskusia