Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2018, 18:46
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Atraktívna Holanďanka je hviezdou Instagramu. Módna blogerka podniká už aj vo včelárstve

MÓDA INSTAGRAM MÓDA
Uložiť Uložené

Vyrastala v rodine včelárov a užitočne prepojila módu s týmto krásnym povolaním.

Ako to už máme zvykom, aj dnes upriamime pozornosť na známe svetové blogerky. Aj ty určite sleduješ na Instagrame množstvo influenceriek, ktoré ťa inšpirujú svojimi každodennými outfitmi. My sme na tom rovnako a pravidelne sa ti snažíme predstavovať tie z nich, ktoré nás oslovia nielen vkusom, ale i životným štýlom. Negin Mirsalehi je jednou z nich a na svojom Instagramovom konte má viac ako 4,5 milióna sledovateľov, čo iba svedčí o jej originálnom štýle.

Holanďanka s perzskou krvou je aj nadšená cestovateľka a svoje výlety zaznamenáva aj na blogu. Negin sa okrem iného venuje aj nevšednej záľube. Vyrastala v rodine včelárov a užitočne prepojila módu s týmto krásnym povolaním a vytvorila stránku, kde ponúka špeciálne produkty na výživu vlasov s účinkami medu. Úžasné! Poďme si však bližšie predstaviť jej šatník a outfity, ktoré nás oslovili najviac.

Domov
Zdieľať
Diskusia