Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2018, 15:54
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ a Rest myslia na svoju aj tvoju budúcnosť. Po dlhej dobe sa stretávajú na spoločnej skladbe z producentského albumu DJa Fattea

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

DJ Fatte vydá prvého apríla producentský album a dnes nám predstavuje druhú plnohodnotnú ukážku.

Separ a Rest pracovali na spoločných skladbách už približne v dobe, kedy vychádzal album Buldozér a snáď všetci fanúšikovia oboch interpretov sa zhodnú na tom, že ide o kvalitnú kombináciu. Dlho však nemali možnosť stretnúť sa na žiadnom projekte, no všetko zachraňuje DJ Fatte, ktorý chalanov spojil na svojom producentskom albume. Ten mimochodom vychádza prvého apríla, no dovtedy ešte určite budeme mať možnosť vypočuť si aj ďalšie ukážky.

Dnes teda trojica predstavuje vec Budoucnost, ktorá má všetko, čo by ste očakávali. Na svoje si teda prídu najmä zástancovia tradičnejšieho rapu a Rest aj Separ dokazujú, že aj napriek posunu o zopár krokov vpred nezabúdajú na korene. Žiaľ sme sa tentokrát nedočkali videoklipu, no skladbu si môžeš vypočuť nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia