Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2017, 16:09
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Opitý muž na posedenie zjedol 35 tabletiek viagry a skončil v nemocnici. Keď ho videli záchranári, takmer vybuchli smiechom

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložiť Uložené

Daniel chcel len zapôsobiť na svojich kamarátov.

Z toho, čo začalo ako príjemné posedenie s kamarátmi, skončilo ako niekoľkodňový pobyt v nemocnici. Inak normálny otec dvoch detí, 35-ročný Daniel Medforth, chcel zapôsobiť na svojich kamarátov tým, že na posedenie skonzumoval nepredstaviteľných 35 tabletiek viagry. Všetko sa to dialo v stave besnej opitosti a malo ísť "len o nevinnú zábavu", no všetko vyústilo do erekcie, ktorá trvala päť dní. Po čase sa však Daniel rozhodol priznať svojej manželke, ktorá ho poslala do nemocnice.

V nemocnici vydržal Daniel približne deň a pol, no týchto pár desiatok hodín vôbec nebolo zábavných. "Všetko, čo som videl, bolo zelené a nemohol som ani normálne chodiť. Erekcia nebola permanentná, no akonáhle som sa niečoho dotkol, znovu bola aktívna," popisuje svoj nepríjemný stav Daniel. "Manželka mi zavolala sanitku. Záchranári boli veľmi profesionálni, no na tvári im bolo vidno, že vynakladajú obrovské množstvo námahy, aby nevybuchli do nezastaviteľného smiechu." Danielovi bolo ešte niekoľko hodín zle a mal nebezpečne nízky krvný tlak, no nakoniec všetko dobre dopadlo. K prípadu sa dokonca už stihli vyjadriť aj profesionáli, Danielovi lekári napríklad tvrdia, že by sa viagra nikdy nemala používať pre rekreačné účely a pred každým jej použitím je vhodná konzultácia s lekárom.

Opitý muž na posedenie zjedol 35 tabletiek viagry a skončil v nemocnici. Keď ho videli záchranári, takmer vybuchli smiechom
Zdroj: melvil
Domov
Zdieľať
Diskusia