Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2017, 21:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Speezy predstavuje pozitívnu novinku plnú krásnych žien a zverejňuje prvé informácie o chystanom albume

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Majk Spirit oznámil, že budúci rok vydá svoj tretí sólový projekt a bude niesť názov Dobrý život.

Záver roka 2016 patril okrem iných kolegov aj chalanom z H16, ktorí si pre nás po dlhšom čase pripravili projekt plný bangrov a koncertných skladieb, čo sa v konečnom dôsledku odrážalo v prvej polovici roka v kluboch a v tej druhej na letných festivaloch. Aj po vydaní albumu hlava Spirit Music nezaháľa a tvorbe sa venuje naďalej. Ako už býva zvykom, v tomto slnečnom období je treba vydať tematicky ladenú skladbu s pozitívnym nádychom a chytľavým refrénom, čo je v konečnom dôsledku práve Speezyho parketa. 

Dnes sme sa teda dočkali sviežej novinky s názvom VIBE, ktorá svojmu názvu neostáva nič dlžná. Sprevádza ju aj letne ladený videoklip a hudobná produkcia od Abeho. Párty pri jazere, ktorej sa zúčastnili aj kolegovia zo scény dáva výsledku tej správny dojem a my budeme zvedaví, či sa Mladému rebelovi podarí prekonať úspech skladby Primetime. Zároveň sme sa dočkali aj prvých informácií o Spiritovom chystanom sólovom albume, ktorý sa bude volať Dobrý život a svetlo sveta uzrie v magický dátum 8.8.2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia