Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2017, 11:39
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Moment, ktorý pekelne zabolí každého muža. MMA bojovník dostal otrasný kop do semenníkov a v súboji ani len nedokázal pokračovať

ZAUJÍMAVOSTI CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Súboj na juhokórejskom podujatí sa skončil nešťastným incidentom.

Na MMA podujatí Road FC 39 v Južnej Kórei sa zhromaždili stovky fanúšikov bažiacich po parádnych súbojoch a jedným z ťahákov večera mal byť aj boj medzi Myung Hyun-Manom a Aorigelem. Obaja bojovníci boli dobre pripravení, a tak nič nebránilo tomu, aby sa súboj začal. Nanešťastie, súboj sa onedlho pre jedného z bojovníkov premenil na nočnú moru, keď Myung nechtiac nasmeroval svoj tvrdý kop priamo do semenníkov Aorigeleho a hrôzostrašný zvuk začuli aj všetci diváci, pretože sa sálou okamžite ozvalo hlasné povzdychnutie a súboj musel byť prerušený. Prekvapený Aorigele sa len zrútil na zem a držal si v rukách svoje prirodzenie, pretože si zrejme v tej chvíli nevedel uvedomiť, čo sa to deje a jeho telo musela zaplavovať bolesť, akú si len ťažko predstaviť. Priamy kop do semenníkov nie je nič, čo by sme mu mohli závidieť a Aorigele pochopiteľne nemal dostatok síl na to, aby si poskákal po pätách a opätovne sa postavil svojmu súperovi.

Domov
Zdieľať
Diskusia