Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2017, 8:46
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Priznania vysokoškolákov: Po skúškovom prišiel nový semester a s ním aj tyčinkové Martini a najkreatívnejšie pečenie pizze

ZAUJÍMAVOSTI FACEBOOK
Uložiť Uložené

Naši študenti na vysokých školách nikdy nepoľavujú.

Po niekoľkých mesiacoch sa opäť raz vraciame s článkom o tom, ako sa darí našim budúcim elitám a intelektuálom, ktorí v súčasnosti študujú na vysokých školách. Facebooková stránka Priznania vysokoškolákov začala s príchodom nového semestra opäť ožívať a študenti sa na nej neváhali podeliť s najbizarnejšími zážitkami z internátov či priamo zo škôl. Na jednej strane by si našiel študentku, ktorá už ani nemá záujem prevziať si vlastný diplom, pretože sa zrejme v živote posunula oveľa ďalej aj bez neho, a na tej druhej by si našiel šikovného obyvateľa nemenovaných internátov, ktorý si nechal upiecť mrazenú pizzu na provizórnom papierovom plechu zo škatule a aby toho nebolo málo, rovno ju nechal zabalenú vo fólii. Okrem toho sa zaujímavé veci diali aj v oblasti odpadávajúcich prednášok či nefunkčných bufetov, kde sa zrejme zamestnanci odišli doučiť gramatické pravidlá, a tak sa s nami poď trochu pousmiať nad tým, čo sa to na slovenských vysokých školách deje.

Domov
Zdieľať
Diskusia