Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2017, 18:02
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Scenár pre filmový Uncharted je oslavou veľkolepej a šialenej akcie, akú Hollywood ešte nevidel

FILMY A SERIÁLY UNCHARTED
Uložiť Uložené

A kto to teda zaplatí?

A prečo ste to potom dali Levymu? Toľko otázok, málo odpovedí, len veľmi malé nadšenie. Ako fanúšik série za seba hovorím, že žiadny filmový Uncharted nepotrebujem, keďže už herná séria je takým malým príbehovým filmom. V každom prípade, všetci sme asi spokojní so scenáristom Joeom Carnahanom, ktorý natočí remake The Raid a aj Bad Boys for Life. K snímke napíše aj scenár, pričom ten vytvorí aj pre komiksovú tímovku antihrdinov X-Force zasadenú do sveta X-Men. Uncharted je však niečo úplne iné. Horšie je to už s režisérom. Shawn Levy má za sebou silnejšie aj slabšie počiny, s hollywoodskymi blockbustermi však až také bohaté skúsenosti nemá. Očividne ich však bude potrebovať, keďže Carnahan podľa svojich slov napísal šialený scenár. 

Ten šikovne odpovedal na otázku, či sa Uncharted nebude podobať na Indiana Jonesa. V prvom rade tu máme Sullyho, takže pôjde skôr o buddy movie, bude to R-ko so všetkým tým Nathanovým nadávaním, ženami a zabíjaním. Taktiež si je treba uvedomiť, že Nathanov charakter má od toho, aký stvárnil Harrison Ford, na míle ďaleko. Drake sa nevyhýba zabíjaniu, vlastne ho to vôbec netrápi. Nemá rád múzeá, kurátorov a je to vlastne zlodej, vykrádač hrobiek a sebec, ktorý to nerobí pre históriu či ľudstvo, ale sám pre seba. Taktiež prezradil, že pre ten film napísal 4 najšialenejšie akčné pasáže, aké z jeho hlavy kedy vyšli. Snáď sa to teda podarí. Zvedaví sme hlavne na kásting, v každom prípade, premiéru nečakajte skôr ako koncom roka 2018, prípadne až v roku 2019. 

Domov
Zdieľať
Diskusia