Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2017, 17:33
Čas čítania 0:00
Tomáš Macho

Burger King v Izraeli ponúka špeciálne valentínske menu pre dospelých. Takéto hračky deťom do rúk určite nepatria

ZAUJÍMAVOSTI BURGER KING VALENTÍN
Uložiť Uložené

Využili by ste dnešnú "18+" akciu i vy?

Marketingové oddelenie Burger Kinga v Izraeli rozhodne vie, ako na to. Minimálne čo sa týka príležitostných akcií, ako je Valentín či iný známy deň v roku. V rámci fastfoodových reťazcov si získal poriadny náskok v podobe špeciálnej valentínskej ponuky pre dospelých. Trvá iba jediný deň, a to len niekoľko hodín, avšak ktorý pár by dokázal túto ružovo-fialovú krabičku pri návšteve pobočky odmietnuť. Dnes sa po objednaní chutného menu totiž nebudú hrať iba deti, ale aj dospelí. Sviatok lásky si v podnikoch naplno môžete vychutnať už po 18. hodine, kedy sa v Izraeli oficiálne začne ponúkať valentínske menu. Obsahuje 2 burgery Whopper, 2 balenia hranoliek, 2 pivá a takzvanú "romantickú hračku pre dospelých". Ako je v podobných boxoch zvykom, konkrétny typ sexuálnej hračky zistíte až po jeho otvorení, pričom sa v nich skrýva hneď niekoľko možných variantov.

"Deti majú svoj Kid’s Meal. Ale čo my dospelí? Nemali by sme mať takisto nejaký? Aspoň na Valentína?" Či sa týmito milými slovami spolu s príťažlivým balením krabice podarí Burger Kingu presvedčiť páry pre návštevu fastfoodu namiesto serióznejšej reštaurácie nevieme, minimálne však okolo seba spôsobili mediálny rozruch, čo rozhodne nie je na škodu. Zavítali by ste pre podobné menu aj do našich franšízových podnikov alebo nepokladáte za dôležité doplniť si vaše súkromné príslušenstvo niektorým z predmetov na propagačnom videu?

Burger King v Izraeli ponúka špeciálne valentínske menu pre dospelých. Takéto hračky deťom do rúk určite nepatria
Zdroj: Burger King| Metro.co.uk
Domov
Zdieľať
Diskusia