Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2016, 11:16
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Najnižší manželský pár sveta vytvoril vďaka svojmu zväzku rovno svetový rekord. Ich kombinovaná výška ledva prekračuje 180 centimetrov

ZAUJÍMAVOSTI SVADBA
Uložiť Uložené

Výška je len číslo.

Nielen vek by sa dal označiť za obyčajné číslo, ale v prípade Paula a Katyucie by sme mohli hovoriť aj o výške. Paulo Gabriel da Silva Barros a Katyucia Lie Hoshino sa pred pár týždňami zosobášili po niekoľkých rokoch chodenia a na tom by neboolo vôbec nič zaujímavé, keby tento roztomilý pár nedosahoval spoločnú výšku len čosi viac ako 180 centimetrov. Už po svadbe v septembri sa stali oficiálnymi držiteľmi svetového rekordu Guinnessovej knihy rekordov ako „Najnižšia manželská dvojica“ a pri príležitosti udalosti GWR Day 2016, čiže dňa Guinnessovej knihy rekordov, si ich z ďalekej Brazílie jej zástupcovia pozvali rovno do Londýna.

Paulo meria len 90,28 centimetrov, zatiaľ čo je vyššia manželka Katyucia narástla do výšky 91,13 centimetrov a príbeh ich spoločnej lásky pritom nebol od začiatku úplne ružový. Obaja sa spoznali ešte v roku 2006 vďaka internetovej platforme Orkut a po pár správach sa Katyucia rozhodla Paula zablokovať. Vraj jej prišiel príliš nudný a flirtujúci, takže ju hneď prestal baviť, čo sa ale zmenilo, keď si ho niekedy v roku 2008 zase odblokovala. Budúci manželia začali konverzovať, onedlho sa prvýkrát stretli a potom sa rozhodli skúsiť vzťah na diaľku. Vydržalo im to až do roku 2012, keď sa Katyucia presťahovala za Paulom a odvtedy vedeli, že svadba na nich čaká za najbližším rohom. Minulý september sa teda stal svetkom krásnej a romantickej chvíle a my veríme, že tomuto najnižšiemu manželskému páru ich vzájomná láska a porozumenie vydržia ešte dlhé a dlhé roky.

Domov
Zdieľať
Diskusia