Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2016, 13:25
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Krátky film plný násilia zobrazuje Trevora z GTA V vďaka hercovi, ktorý ho aj nadaboval. Virtuálna realita nikdy nevyzerala lepšie

ZAUJÍMAVOSTI GTA V
Uložiť Uložené

Na toto sa veľmi dobre pozerá.

Dnes už legendárna postava Trevora z hry Grand Theft Auto V patrila medzi najobľúbenejších protagonistov videoherného priemyslu za posledné roky a množstvo z vás určite vie, že Trevor bol inšpirovaný a vymodelovaný na základe herca Stevena Ogga, ktorý ho aj nadaboval. Práve on sa nechal nahovoriť na krátky film z prostredia GTA V a jeho multiplayerového sveta, kde si strihol postavu svojho Trevora a pripomenul ľuďom, aké možnosti ponúka technológia VR, čiže virtuálnej reality v hrách. Vo videu nebudú chýbať prestrelky, naháňačky v autách či scény, ktoré sa na verejnosť vôbec nehodia a Trevora opäť raz Steven Ogg zobrazil priam fantasticky. Zahrať si potom GTA V prostredníctvom Playstation VR tiež nemusí znieť ako zlý nápad, takže my sa už tešíme na moment, kedy to bude možné.

Domov
Zdieľať
Diskusia