Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2016, 16:08
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ženích počas rozlúčky so slobodou rozbil Audi za 140-tisíc eur a zmlátil chlapíka. Namiesto svadby putuje na 18 mesiacov za mreže

ZAUJÍMAVOSTI SVADBA
Uložiť Uložené

Noc, na ktorú nikdy nezabudne.

Rozlúčka so slobodou by sa mala niesť v atmosfére neviazanej zábavy ešte pred tým, než človek vstúpi do chomúta a zasvätí svoj ďalší život manželstvu a záväzkom. Určite si vieš predstaviť, že niektoré rozlúčky so slobodou vedia byť poriadne divoké a pár slov by ti o tom vedel povedať aj ženích Nasar Hanif, ktorý blížiace sa manželstvo oslavoval vo veľkom štýle. Okrem iného jeho kamaráti z požičovne prenajali zopár luxusných áut, medzi ktorými by si našiel napríklad Audi R8 Spyder, Lamborghini Gallardo či Mercedes C63 a vydali sa v britskom meste Oldham, neďaleko Manchestru, do ulíc.

Skupina chlapíkov si užívala večer, keď na nich začali dvaja cudzí muži pokrikovať rasistické narážky, a tak sa rozlúčka so slobodou zmenila na krvavú konfrontáciu. Jeden z mužov stihol ujsť, ale druhého Nasar s kamarátmi dobil a keď na scénu prišla polícia, Nasar sadol do Audi a vydal sa na útek. Niekoľko minút sa mu pred hliadkou darilo úspešne unikať, no keď ho zahnali na parkovisko pri nákupnom centre, Nasar vo veľkej rýchlosti nedokázal auto kontrolovať a narazil do stĺpu pouličného osvetlenia. Nielenže teda zničil požičaný automobil za viac než 140-tisíc eur, ale obvinený bol aj z ublíženia na zdraví a namiesto romantickej svadby ho teraz čaká 18 mesiacov za mrežami. Celý incident sa pritom odohral ešte minulý rok, ale Nasar bol až teraz právoplatne odsúdený. 

Domov
Zdieľať
Diskusia