Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2016, 11:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jägermeister hľadá Hunterov v radoch ambicióznych a kreatívnych vysokoškolských študentov

REFRESHER
Uložiť Uložené

Rád sa bavíš a okrem školy nemáš problém venovať čas aj novým príležitostiam? Potom Jägermeister hľadá práve teba!

Pre väčšinu vysokoškolských študentov platí, že toto obdobie nie je iba o samotnom štúdiu, ale aj o množstve voľného času, ktorý sa dá využiť rôznymi spôsobmi. Na a pre skupinu tých, ktorí sa radi bavia, sú kreatívni a zatiaľ čakajú na atraktívnu príležitosť, tu máme vynikajúci tip. Chalani z Jägermeisteru totiž hľadajú do tímu posilu v podobe dravého vysokoškoláka, lovca. Aktuálne rozširujú rady svojich Hunters v Bratislave a v Košiciach.

A čo bude tvojou úlohou? Jägerhunter je zodpovedný za podporu študentských akcií, hľadá nové príležitosti a spolupracuje s miestnymi komunitami. Podmienkou je svedomitosť, píla, chuť sa baviť a učiť novým veciam, tímová práca a časová flexibilita. Jägerhunter cestuje, trávi veľa času na párty, v lete na festivaloch, ale užíva si ich inak ako ostatní, premýšľa, čo by sa dalo urobiť inak alebo zlepšiť. Pokiaľ chceš pracovať pre Jägermeister, jednu z najprogresívnejších značiek na trhu, pošli:

- životopis

- tvoju foto

- motivačný list max. 400 znakov, „prečo som Jägerhunter“

Na emailovú adresu [email protected] a nezabudni vyplniť predmet správy v tvare Jägerhunter - Bratislava/Košice, pochopiteľne podľa toho, v ktorom meste máš záujem pôsobiť.

Jägermeister hľadá Hunterov v radoch ambicióznych a kreatívnych vysokoškolských študentov

Viac informácií a inšpirácií ulovíte na www.jagermeister.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia