Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2016, 18:23
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Mladučká plavkyňa na paralympiáde prišla ako gangsterka, všetkým vytrela zrak a získala zlato. Ellie teraz miluje celý svet

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Straight outta Northampton.

Na scénu prišla ako gangsterka a o pár desiatok minút odchádzala ako paralympijská šampiónka. Iba 15-ročná Britka Ellie Robinson včera rozvášnila davy čakajúce na štart S6 50 metrov motýlika, keď ku bazénu dokráčala v nadrozmernej bunde, po začutí jasu divákov rozpažila ruky a hala zaburácala ešte viac. Na internete sa hneď roztrhlo vrece s príspevkami o tom, že Ellie prišla do Brazílie „Straight outta Northampton“, čo je britské mesto, odkiaľ mladá slečna pochádza.

Hneď na začiatku upozornili na namotivovanú plavkyňu aj komentátori a ako sa o chvíľu ukázalo, nemýlili sa, pretože Ellie nielenže získala zlatú medailu, ale ešte aj zaplávala nový paralympijský rekord v čase 35,58 sekundy. Po životnom úspechu sa chvíľku nezmohla ani na slovo a ešte v bazéne nemohla uveriť tomu, čo sa jej práve podarilo. Hodných pár sekúnd sa obzerala vôkol seba a uisťovala sa, že skutočne vyhrala zlatú medailu, no keď zbadala svojich oslavujúcich rodičov, nechala voľný priebeh svojim emóciám.

Domov
Zdieľať
Diskusia