Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2016, 22:28
Čas čítania 0:00
Marek R.

Jediný Slovák, ktorý je po prehre s Anglickom spokojný. Tréner Albionu vyhovel jeho žiadosti a zanechal mu dres

ŠPORT ANGLICKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

A Big Sam okrem dresu pridal aj niečo navyše.

V nedeľu vstúpila slovenská futbalová reprezentácia do kvalifikácie na majstrovstvá sveta 2018, ktoré sa konajú v Rusku a vstup to nebol vydarený. Už v úvodnom zápase na nás totiž v Trnave čakal najväčší favorit na víťazstvo v skupine, reprezentácia Anglicka, s ktorou sme pred pár týždňami remizovali na európskom šampionáte.

Už vtedy sme sa predviedli defenzívnym výkonom, kedy sa chalani ani nepokúšali niečo vpredu vymyslieť a rovnaký výkon sa opakoval aj dnes. A to je naozaj smutné, keďže pred domácimi divákmi sa má hrať úplne inak. Dlho to však aspoň vyzeralo tak, že tento štýl hry nám prinesie cenný bod za remízu, nakoniec však slovenskí futbalisti neodolali tlaku, keď väčšinu druhého polčasu hrali po vylúčení Škrteľa v oslabení a v 95. minúte sme inkasovali gól z kopačky Lallanu. 

Jediný Slovák, ktorý je po prehre s Anglickom spokojný. Tréner Albionu vyhovel jeho žiadosti a zanechal mu dres
Zdroj: sport.sk

Tréner, chalani a ani fanúšikovia tak na tento zápas určite nebudú spomínať v dobrom, no predsa len sa nájde jeden jediný Slovák, ktorý je aj po zápase vysmiaty. Tým človekom je kustód trnavského Spartaku, Martin Bohunický, ktorý je vášnivým zberateľom dresov. A keďže Sam Allardyce, tréner Albionu, prebýval v jeho pracovni, zanechal mu Martin na nástenke vlastnoručne napísanú žiadosť, v ktorej ho poprosil o dres. Keď anglická výprava opustila Slovensko, vybral sa Martin do svojej pracovne a dúfal, že Big Sam jeho žiadosti vyhovel. A tak sa aj stalo. Čakal ho totiž dres Raheema Sterlinga a navyše ako bonus aj Rooneyho kapitánska páska. 

Odporúčané
Barbican je skrytý diamant Londýna. Preslávil ho Instagram, Harry Styles aj historky o duchoch. Ikona brutalizmu toho ponúka viac Barbican je skrytý diamant Londýna. Preslávil ho Instagram, Harry Styles aj historky o duchoch. Ikona brutalizmu toho ponúka viac 9. septembra 2022, 9:30

"Po odchode výpravy Anglicka som sa, s malou dušičkou, vybral do mojej pracovne. Otvoril som dvere a našiel som tam dres Sterlinga, na ktorom ležala kapitánska páska Rooneyho. Sú to neopísateľné pocity."

Domov
Zdieľať
Diskusia