Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2016, 23:18
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Nešťastné zranenie neobišlo ani olympiádu. Zlomená noha francúzskeho atléta bola snáď posledným vážnym incidentom v Brazílii

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Francúz Samir Ait Said dopadol veľmi nešťastne.

Hrozivé zranenia sa z času na čas objavia napríklad vo futbale, čo sa potvrdilo aj pred pár dňami, keď francúzsky futbalista Jerémy Menéz prišiel po nešťastnom zákroku o časť svojho ucha. Olympijské hry v brazílskom Rio de Janeiro si však pred pár desiatkami minút taktiež pripísali jedno strašidelné zranenie, keď francúzsky atlét Samir Ait Said súťažiaci v preskoku nešťastne dopadol a zlomil si nohu, ktorá mu zostala v neprirodzenom uhle v priamom prenose. Upozorňujeme ťa, že nasledujúce zábery nie sú vôbec príjemné a ak si slabšej povahy, radšej sa ich zhliadnutiu vyhni. Aj napriek tomuto nepríjemnému zraneniu veríme, že zvyšok olympijských hier prebehne minimálne zo zdravotného hľadiska bez výrazných incidentov a Samir sa dá rýchlo dokopy, aby mohol opäť súťažiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia