Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2016, 14:35
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Bude raz takto vyzerať naša budúcnosť? Odvážny a depresívny film ťa presvedčí, že virtuálna realita má aj svoje nástrahy

ZAUJÍMAVOSTI VIDEO VIRTUÁLNA REALITA
Uložiť Uložené

Budúcnosť je nejasná.

Naši predkovia si budúcnosť v 21. storočí predstavovali odvážne a mnohé z ich predpovedí sa dokonca aj skutočne naplnili. Teraz nastal náš čas, aby sme sa pozreli do nejasnej a zahmlenej budúcnosti a odkázali budúcim generáciám nápady na to, ako si predstavujeme ich zatiaľ neexistujúci svet. Jeden talentovaný filmový tvorca Keiichi Matsuda sa so svojím novým videom, na ktoré zbieral financie aj na Kickstarteri, pokúsil pozrieť do budúcnosti plnej virtuálnej reality, kde už fyzický kontakt nezohráva až takú veľkú úlohu. Bohužiaľ, jeho predstava ideálneho sveta je rýchlo pribrzdená nekonečnými reklamami, vyskakujúcimi oknami a dokonca aj útokmi hackerov, ktorí tak dokážu urobiť zo života peklo znemožňujúce vykonávať mu bežné činnosti aj bez toho, aby ho niekedy v živote stretli a videli. Pri pohľade na Matsudovu budúcnosť teda môžeme len dúfať, že sa jej v takejto podobe nikdy nedožijeme.

Domov
Zdieľať
Diskusia