Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2016, 15:23
Čas čítania 0:00
Ivan J.

Vladimír "Dracula" Moravčík zabojuje o ďalší titul majstra sveta. Postaví sa proti Thajčanovi s plechovou hlavou

ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenský bojovník má pred sebou poriadnu výzvu.

A je to tu. Rodák z Banskej Bystrice, thaiboxer Vladimír "Dracula" Moravčík, si dnes v žilinskej DOXXbet Aréne zmeria sily s Thajčanom Kemom Burneungom o titul majstra sveta WMC. Zabojuje o celkovo svoj piaty titul interkontinentálneho šampióna. Slovák zvolil inú prípravu ako v minulosti. Namiesto Thajska si tentokrát vybral Holandsko. Prvé vzájomné stretnutie so súperom to však nebude. Pred piatimi rokmi sa spolu stretli v zápase, v ktorom uspel slovenský bojovník, ale zo zápasu si odniesol zlomený nos.

Vyvrcholením Enfusion LIVE 39, ako nesie názov podujatia, bude práve bitka medzi týmito dvoma borcami. Tvrdý thajský oponent, ktorý má na svojom konte 300 zápasov, pričom neuspel len v 50 z nich, vyvoláva prirodzený rešpekt. Banskobystričan je preto pripravený na náročný 5-kolový zápas. Celé podujatie budú mať možnosť diváci sledovať až v 40 televíziách sveta. Okrem Moravčíka uvidíme v akcii aj ďalších slovenských bojovníkov Martina Pacasa, Milana Paleša či Tomáša Šenkýra. Konfrontovať sa budú aj ženy a to slovenská jednotka Veronika Petríkova proti tej svetovej vo váhe do 54 kg Iman Barlow z Anglicka. Dúfajme, že sa slovenským športovcom bude dariť a z prestížneho podujatia si odnesú len víťazstvá.

 Už dnes zabojuje Vladimír Moravčík o titul WMC.

Domov
Zdieľať
Diskusia