Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2016, 16:38
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Kov a nový dizajn. Očakávaný smartfón HTC One M10 predčasne odhalilo uniknuté promo video

TECH VIDEO
Uložiť Uložené

Tajomstvo taiwanského výrobcu nezostalo dlho tajomstvom. Deň pred oficiálnym predstavením poznáme každý detail vynovenej unibody konštrukcie z hliníku.

Krivky a dizajn, o ktorých sme si mysleli, že skutočne patria očakávanej vlajkovej lodi so značkou HTC, sa predsa len stanú realitou. Zajtrajšia mediálna konferencia, kde nám tento renomovaný výrobca ukáže, na čom posledné mesiace pracoval, potvrdí predchádzajúce úniky, kde sme mali príležitosť vidieť telo One M10 z takmer každého dôležitého uhľa pohľadu. Promo video so smartfónom, ktoré zajtra pustia prítomným novinárom, nám totiž všetko teraz iba potvrdilo.

Na záberoch je vidieť novinka v troch farebných prevedeniach a pozornosť zamerali aj na prítomný laser, ktorý sa nachádza hneď pod LED bleskom vedľa zadného fotoaparátu s výrazným kovovým lemom v štýle Meizu MX5. Prevedenie konštrukcie má tentokrát menej oblých kriviek, viac hrán a viac zbrúsených rohov. Vidieť máme taktiež možnosť fyzické Home tlačidlo pod displejom zrejme so snímačom otlačkov či obojstranný slot USB Type-C na jednoduchšie pripájanie nabíjačky. Reproduktor premiestnili do spodnej časti, hneď vedľa Type-C slotu. Viac vizuálnych detailov nájdete vo videu nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia