Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2016, 10:33
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

V Európskej univerzitnej hokejovej lige ide do tuhého. Postúpia do finále bratislavskí Králi alebo tím UMB z Banskej Bystrice?

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zároveň sa tak rozhodne o majstrovi Slovenska v tejto lige.

Predvčerom večer sa rozbehlo semifinále play-off, ktoré sa odštartovalo v Banskej Bystrici. Súbojom dvoch slovenských rivalov – bratislavského tímu Paneuropa Kings a banskobystrického UMB. Chlapcom z Kings sa v napínavom zápase podarilo zdolať súpera na jeho domácom ľade 2:4. V play-off tak vedú 1:0 (hrá sa na dva víťazné zápasy). Králi mali čo oplácať, keďže predchádzajúcu sezónu im brány do finále zabuchli pred nosom práve hráči z Banskej Bystrice. Túto sezónu sa tím Paneuropa Kings stal víťazom slovenskej základnej časti a skončil na druhej priečke tej európskej.

O tom, kto vyhrá slovenskú časť súťaže sa rozhodne už tento víkend v bratislavskej Aréne Ondreja Nepelu. Dôležitý zápas, ktorý môže rozhodnúť o víťazovi sa odohrá v sobotu o 19:00. Ak sa podarí v sobotu UMB vyrovnať sériu, rozhodujúci zápas sa odohrá v nedeľu o 19:00. V prípade, že v sobotu vyhrá tím Paneuropa Kings postúpi do finále play-off EUHL a automaticky sa stáva majstrom Slovenska. Ak by sa naplnil tento scenár v nedeľu už zápas nebude a v Bratislave sa v sobotu večer začne oslavovať postup do finále.

Pripájame aj highlighty zo zatiaľ posledného zápasu, z ktorého odchádzal víťazne tím Paneuropa Kings. 

Domov
Zdieľať
Diskusia