Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2016, 12:50
Čas čítania 0:00
Peter Nemček

Miesha Tate má v pláne svoj titul obhájiť čo najskôr. Zápas proti Ronde Rousey je zatiaľ len dohad

ŠPORT UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Miesha Tate chce zápasiť tak skoro, ako to len bude možné. Dokáže si titul udržať vo svojich rukách?

Miesha Tate po výhre nad Holly Holm nehodlá utekať pred zápasmi. Naopak, doslova si ich žiada. Po vybojovaní titulu sa ako prvé začalo špekulovať nad menom Ronda Rousey. Všetci predpokladali, že ďalší boj o titul v ženskej divízii bantamweight bude medzi týmito dvoma zápasničkami.

Miesha Tate má v pláne svoj titul obhájiť čo najskôr. Zápas proti Ronde Rousey je zatiaľ len dohad

                                                                          Kamil Krzaczynski-USA TODAY Sports 

Bohužiaľ, Rousey chystá svoj návrat do Octagonu najbližšie v októbri alebo novembri 2016. Tate však už čakala aj na zápas s Holly Holm 7 mesiacov. Nehodlá byť znovu tak dlhú dobu neaktívna. Chce o opasok bojovať tak veľakrát, ako to len bude možné. Najprijatelnejšie by pre ňu bolo bojovať v UFC 200, ktoré sa uskutoční už v júli. Zatiaľ sa Miesha Tate nesústredí na zápas proti Rousey, pretože UFC jej žiadnu ponuku nedalo. Pokiaľ sa tak nestane, Tate už dostala zopár výziev do súboja napríklad od Amandy Nunes alebo Cat Zingano.

Nad nadchádzajúcim zápasom o titul v ženskej divízii bantamweight zostáva otáznik, pretože UFC má naplánovaných už dosť zápasov o tituly. Jedno je však isté, že Miesha Tate chce zostať aktívnou zápasničkou. Ak príde jej prvé obhájenie titulu či už proti Rousey, alebo niekomu inému, bude pripravená postaviť sa do Octagonu.

Domov
Zdieľať
Diskusia