Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2015, 18:00
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Carat Tuning Party 2015: Najväčší tuningový zraz na Slovensku sa blíži! Na čo sa môžeme tešiť?

TECH TUNING
Uložiť Uložené

Tradičné stretnutie fanúšikov štyroch kolies sa i tento rok odohrá na piešťanskom letisku.

Carat Tuning Party, teda spojenie motorizmu, športu, hudby, tanca a v neposlednom rade nekonečnej zábavy nevynecháva ani tento rok, a tak sa už 19. a 20. júna otvorí letná festivalová sezóna tradičným, najväčším tuningovým zrazom na Slovensku. Aj 12. ročník láka návštevníkov na voľné šprinty, drift taxi, množstvo motoristických atrakcií, profesionálnych pretekov na medzinárodnej úrovni, nádherné vytunené či inak zaujímavé tátoše a krásne ženy. Samozrejme, letisko v Piešťanoch nebude žiť len cez deň, ale aj vo večerných hodinách, kedy sa môžeme tešiť na bohatý festivalový program, ktorý bude opäť plný zvučných mien hip-hopovej scény na čele s fenomenálnym piešťanským zoskupením Kontrafakt. Chýbať však tento rok nebude ani raper Momo a svoje nové tracky, ale i overené hity predstaví aj Majk Spirit, respektíve celá crew H16. Navyše, pre tento ročník prichádza Carat s novinkou, keďže organizátori po prvýkrát vyhlásili aj súťaž pre nádejných raperov a hip-hopové skupiny - START UP volume 1. S veľkou pravdepodobnosťou sa tak zúčastnení stanú svedkami objavenia nového talentu na slovenskej hudobnej scéne. Celý program moderátorsky zastrešia najväčšie hviezdy rádia Europa 2, čo je teda záruka štýlovej zábavy, množstva súťaží a interaktívnych vstupov.

Carat Tuning Party 2015: Najväčší tuningový zraz na Slovensku sa blíži! Na čo sa môžeme tešiť?

Zabudnúť nemôžeme ani na sexy finalistky Miss Carat Tuning, ktoré opäť zabojujú o prestížny titul najkrajšej reprezentantky motošportu na Slovensku. Finále populárnej súťaže krásy obohatí svojím vystúpením aj sexy speváčka Dáša Šarkózyová alias Mamba a Miss Martina DJ (Martina Štetiarová). Obe krásky sú hrdé nositeľky titulu Miss Carat Tuning, no tentokrát sa predstavia ako skvelé umelkyne. Zábavychtiví tuneri sa môžu až do rána bieleho zabávať na tanečnej párty s renomovanými DJ-mi aj pri IN DA CLUB stage-i. Pochopiteľne, najväčšiu pozornosť si zaslúžia štvorkolesové mašiny a teda najmä sobotný deň, ktorý bude patriť predovšetkým fanúšikom motorizmu. Priamo na zraze prebehne množstvo pretekov a zaujímavých súťaží. Medzi najväčšie atrakcie bude patriť jednoznačne šampionát driférov a šprintérov. Akčné preteky a exibície tých najlepších z radov profesionálov sú zážitkom, ktorý sa oplatí vidieť na vlastné oči. Pre tých, ktorí preferujú audio tuning, je pripravená súťaž dB Drag, v ktorej sa meria hlasitosť stereo systémov v autách. Kategória Tuning Battle, v ktorej sa hodnotia tie najlepšie automobilové skvosty, patrí odjakživa k najatraktívnejším súťažiam celého eventu, preto nebude chýbať ani teraz. Tunerská akcia roka, preplnená bohatou zábavou a pastvou pre oči sa teda blíži, a rozhozhodne sa oplatí prísť! Vidíme sa?

Carat Tuning Party 2015: Najväčší tuningový zraz na Slovensku sa blíži! Na čo sa môžeme tešiť?

Domov
Zdieľať
Diskusia