Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2015 o 19:10
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kontrovezné a neľudské Hatred neráta s ľuďmi ako s bytosťami, ale ako so živými štítmi

TECH
Uložiť Uložené

Nový trailer pre Hatred odkrýva ďalšiu vlnu násilia a brutálnosti. Taktiež sme sa dozvedeli, kedy hra oficiálna vyjde.

Po tom, ako Steam Greenlight služba hru zakázala a následne pod náporom nespokojných hráčov znova obnovila, sme o Hatred toho veľa nepočuli. Teda, nepočuli sme vôbec nič. Žiadne info o dátume vydania, žiadne obrázky, žiadny gameplay. To sa ale dnes mení. Posledný týždeň bol pre hráčov vcelku priaznivý, keď dorazil reveal trailer pre Call of Duty: Black Ops 3, odhalil sa nám postapokalyptický a úžasne vyzerajúci Mad Max, poodkryl sa nám tretí Zaklínačvčera bol pripomenutý Batman: Arkham Knight, no a dnes nás herní bohovia potešili prvým gameplayom pre Just Cause 3 a dátumom vydania pre Hatred, ako aj tak trochu NSFW zábermi. Čo príde zajtra? Odhalenie ďalšieho Mass Effectu (och, kiežby). 

Hatred je kontroverzné najmä kvôli motivácii ústrednej postavy, antagonistu, ktorý jednoducho neznáša ľudí a chce ich všetkých zabiť. Nečakajte žiadny silný príbeh, v hre budete prechádzať 7 levelmi a je na vás, koho pošlete na onen svet. Nikomu ale mincu pre prepravcu lode do krajiny zosnulých dávať nebudete. Policajti, civilisti, (snáď nie deti, to by predsa len bolo až príliš), bude vám jedno, koho zabijete.

Kontrovezné a neľudské Hatred neráta s ľuďmi ako s bytosťami, ale ako so živými štítmi

Za titulom stojí štúdio Destructive Creations, ktoré si už teraz môže pripísať istý rekord. Hatred je len druhou hrou, ktorá od ESRB dostala hodnotenie adults only, čiže povolené hrať len dospelým. Iste, takéto hodnotenie dostali mnohé hry, no len dve doteraz sa môžu pýšiť touto nálepkou vďaka prehnanému množstvu násilia a brutálnosti. Tá prvá sa dokonca ani nikdy nedostala do obehu. Hatred si počítačoví hráči zahrajú už 1. júna a bude stáť 16,99 eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia