Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2015, 22:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Košice ovládli slovenskú hokejovú ligu a po ôsmykrát získali titul!

ŠPORT HC KOŠICE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Rovnakým počtom prvenstiev sa pýši aj Slovan Bratislava.

Aj keď slovenská hokejová extraliga zaznamenala v posledných rokoch značný úpadok sledovanosti, stále sa nájde dosť skalných fanúšikov, ktorí dokážu plniť štadióny a dávajú hráčom pocítiť svoju náklonnosť. Po odchode tímu z hlavného mesta sa počet možných ašpirantov na titul znížil ešte viac a v súčasnej podobe by sme len veľmi ťažko hľadali tím, ktorý by sa dokázal vyrovnať práve mužstvám spoločne hrajúcim v tohtoročnom finále playoff, aj keď samozrejme nemôžeme zabudnúť na výbornú Nitru.

Košice a Banská Bystrica dnes odohrali šiesty duel, do ktorého vstupovali prví menovaní so značnou výhodou v podobe jedného mečbalu. Viac ako 50 minút zápasu nevideli diváci na banskobystrickom zimnom štadióne žiadny gól. Až v posledných ôsmych minútach sa oceliarom podarilo dvakrát skórovať a domácich už nezachránil ani presný zásah Miška Handzuša. A tak sa po výsledku 1:2 môžu Košice tešiť z ôsmeho majstrovského titulu, čím sa zároveň dotiahli na Slovan, ktorý ich má rovnako veľa. Východniari si po roku vybojovali opäť aj miestenku do prestížnej Ligy Majstrov, kde sa objaví aj HC Nitra, ako tím s druhým najväčším počtom bodov po základnej časti. Gratulujeme!

Košice ovládli slovenskú hokejovú ligu a po ôsmykrát získali titul!
Domov
Zdieľať
Diskusia