Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2015 o 12:30
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Battlefield Hardline dostane otvorenú BETU už o pár dní, sledujte nové zábery z hry

TECH
Uložiť Uložené

Odkedy si budete môcť vyskúšať netradičný Battlefield s podtitulom Hardline, ktorý sa z vojnových bojísk prenesie do ulíc plných zločinu?

EA a Visceral Games sa spojili, aby priviedli netradičný Battlefield (Battlefield 5 príde na jeseň budúceho roka). Vznikol tak Hardline, policajno-zločinecký titul, ktorý má v sebe stále DNA BF, avšak širokým krokom obchádza zaužívané a sériu identifikujúce prvky. Nedostaneme totiž vojenské vozidlá, ale Fordy, dodávky a motorky, aby sme sa pohybovali na bojisku rýchlejšie. Multiplayer celkovo má byť svižnejší, avšak to neznamená, že taktika nedostala priestor. Nový gameplay predstavuje hru a hlavne multiplayer, ktorého otvorená BETA pre všetky platformy začína už 3. februára, pričom sa končí 8. februára. 

K dispozícii budú tri mapy a tri módy (Hotwire, novinka - automobilové naháňačky, Heist a klasika Conquest). Plná hra bude k dispozícii 17. marca 2015. Predobjednať si ju môžete napríklad tu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia