Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2014, 1:54
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ako bývalému Harrymu Potterovi narástli rohy v novom horore

FILMY A SERIÁLY DANIEL RADCLIFFE
Uložiť Uložené

Daniel Radcliffe sa objaví v zaujímavom fantasy horore Horns. Prejde v ňom psychologickým, ale aj fyzickým prerodom, kedy sa z bohatého maznáčika stane strašidelné monštrum.

O čom že môže byť hororové fantasy, v ktorom hrá Daniel Radcliffe a natáča sa podľa knihy, ktorú napísal syn Stephena Kinga? No, o veľmi zvláštnom chlapcovi menom Ig Perrish. Ten si žije svoj rozmaznaný život vďaka bohatstvu rodičov, avšak keď je jeho priateľka záhadne zavraždená, veci idú z kopca. Ľudia z okolia obviňujú jeho a keď sa veci zdajú byť nevydržateľné, Igovi narastú z noci na deň rohy, ktoré mu dávajú zvláštnu schopnosť. Ich sila má totiž za následok, že ľudia sa mu začnú zverovať so svojimi tajomstvami. Má tak všetko potrebné preto, aby našiel vraha svojej priateľky. 

Áno, znie to divne, teaser je divný a vidieť Harryho Pottera s rohami na čele je tiež viac než neobvyklé. Zrejme to nebude nič kvalitné, naopak milovníci žánru si pravdepodobne užijú. V našich kinách Horns neuvidíme, ale keď už má Sharknado 2 nový trailer a nepísali sme o tom (radšej), Radcliffe si možno miesto u nás zaslúži, keďže sa chudák stále nevie dostať z tieňa ságy o mladom čarodejníkovi. 

Ako bývalému Harrymu Potterovi narástli rohy v novom horore
Domov
Zdieľať
Diskusia