Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2014, 13:53
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Luis Suárez si prehrýzol cestu do Barcelony!

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po mnohých špekuláciách a odhadovaných čiastkach prestupu je to oficiálne. Uruguajský kanonier Luis Suárez prestupuje na 5 rokov do katalánskej metropoly, FC Barcelona.

V Barcelone dochádza k skutočným čistkám. S novým trénerom odišla kopa dôležitých a dlhoročných zamestnancov, no poriadny prievan zažil aj káder, keď odišiel už Pinto, Valdés, Dos Santos, Cuenca, Fábregas a Alexis, pričom sa očakáva, respektíve dúfa o odchode Alvesa, Songa, Tella a dokonca možno aj Xaviho. Na druhej strane klub posilnili brankári Claudio bravo a Marc-André ter Stegen, stredopoliar Rakitič a po novom aj Luis Suárez. Z hosťovania sa vrátili Rafinha a Deulofeu. Uruguajský ostrostrelec a jeden z najlepších hráčov minulej sezóny by mal posilniť káder blaugranas na 5 rokov. Je otázne, ako bude vyzerať útok Barcy, no predpokladá sa, že Messi bude podporovať dvojicu Neymar-Suárez ako falošná deviatka. O celkovej sume, ktorú Luisito odkusol z rozpočtu FCB zatiaľ nevieme, no dávnejšie sa hovorilo o čiastke cez 70-80 miliónov €. Pravdepodobne si vezme číslo dresu po Alexisovi a stane sa tak ďalšou 9. Juhoamerický útok sa tak nezmení. Ste spokojní s týmto prestupom? 

Luis Suárez si prehrýzol cestu do Barcelony!
Domov
Zdieľať
Diskusia