Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2014 o 9:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Los Angeles Kings s Mariánom Gáboríkom si zahrajú o Stanley Cup!

ŠPORT CHICAGO BLACKHAWKS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Game #7 z dnešnej noci priniesla podľa očakávaní napínavý hokej, v ktorom opäť nechýbalo množstvo gólov a nečakaných zvratov. O víťazstvo Kings sa gólom pričinil aj Marián Gáborík.

 

Los Angeles Kings s Mariánom Gáboríkom si zahrajú o Stanley Cup!

Game #7 z dnešnej noci priniesla podľa očakávaní napínavý hokej, v ktorom opäť nechýbalo množstvo gólov a nečakaných zvratov. Aj keď sa Chicagu Blackhawks podarilo v zápase až 3-krát viesť, Los Angeles vždy dokázali nájsť gólový recept a stav zrovnať. Pred vypadnutím zachránil svoj tím kto iný, ako Marián Gáborík, pre ktorého bol tento zásah už dvanástym v playoff. Majo tak má šancu prekonať klubový rekord, ktorý s 15 gólmi drží Wayne Gretzky.  V predĺžení sa opäť viac darilo Kings, ktorí po šiestich minútach prekonali Crawforda a prebojovali sa tak do finále. V priamom boji o Stanley Cup si zahrajú proti NY Rangers, bývalému pôsobisku Maja Gáboríka. Len pre zaujímavosť, Kings sú prvým tímom v histórii, ktorý na postup do finále potreboval až 21 zápasov.

Táto séria rozdelila našu redakciu na dva tábory, teraz však už budeme všetci držať palce Gabovi a jeho LA Kings. Komu budeš vo finále fandiť ty?

Domov
Zdieľať
Diskusia