Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2014, 12:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vladimír Putin hviezdil v exhibičnom zápase

ŠPORT RUSKO VLADIMIR PUTIN
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Podobne ako náš pán premiér, aj Vladimír Putin je známy svojou športovou aktivitou v rôznych smeroch. Tentokrát sa dokonca zapojil do tímového športu, typického pre krajinu, ktorú riadi.

Vladimír Putin hviezdil v exhibičnom zápase

Podobne ako náš pán premiér, aj Vladimír Putin je známy svojou športovou aktivitou v rôznych smeroch. Ruského prezidenta sme už mali možnosť vidieť napríklad polonahého chytať ryby na Sibíri aj šoférovať monopost F1. Tentokrát sa dokonca zapojil do tímového športu, typického pre krajinu, ktorú riadi. Hokej si vyžaduje istú fyzickú formu, preto je treba uznať, že aj napriek svojmu veku ešte Putin nepatrí do starého železa. Vrámci festivalu Nočnej hokejovej ligy si v olympijskej Soči po prezidentovom boku zahral aj minister obrany, šéf KHL, aj moskovský gubernátor. Hokejovú stránku exhibície prikrášlili legendy ruskej reprezentácie. Putinov tím vyhral jednoznačne 21:4, a to aj vďaka jeho 6 gólom a 5 asistenciám a taktiež prezidentskej aure, keďže uštedriť hlave štátu poriadný bodyček nie je veľmi taktné.

Určite nevynechaj zostrih Putinových zásahov, aj jeho nástup na ľad v štýle "sála skáče a backstage besnie".

Domov
Zdieľať
Diskusia