Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2014, 12:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jeden z najkrajších gólov základnej časti NHL

ŠPORT NHL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Mladík Gustav Nyquist, ktorý v NHL oblieka dres červených krídel, strelil pravdepodobne jeden z najkrajších tohtosezónnych gólov v štýle samostatného nájazdu.

Švédsky mladík Gustav Nyquist, ktorý v NHL oblieka dres červených krídel strelil pravdepodobne jeden z najkrajších tohtosezónnych gólov v štýle samostatného nájazdu. V súčasnej dobe sa mu skutočne darí a pre svoj tím je cennou posilou. Dokopy nazbieral už 45 kanadských bodov a keďže v Red Wings prekonávajú momentálne menšiu krízu a viac kľúčových hráčov si zobralo nechcené voľno spôsobené zraneniami, Gusto dostáva šancu v prvej formácii. Teraz už ale samotný gól, v ktorom Nyqusit využil všetky vlastnosti, ktorými by mal disponovať každý hráč. Rýchlosť, stabilita, orientácia a presnosť. Vďaka týmto elementom padol krásny gól po otočke z neuveriteľného uhla. Čo poviete?

Domov
Zdieľať
Diskusia