Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
18. júna 2024 o 13:04
Čas čítania 1:10
Radoslava Juračková

Zlatica Puškárová už nebude moderovať Televízne noviny. Rozbieha nový projekt, prezradila detaily

OSOBNOSTI OSOBNOSTI TELEVÍZIA MARKÍZA TELEVÍZNE ŠOU
Uložiť Uložené

V relácii sa zameria najmä na mladé talenty, ktorým chce dať priestor zažiariť.

Zlatica Švajdová Puškárová je dlhé roky jednou z najvýraznejších tvárí televízie Markíza. So svojím manželom Patrikom Švajdom tvorili moderátorskú dvojicu večerných Televíznych novín. Koncom minulého roka sa však pre pretrvávajúce respiračné ťažkosti a kašeľ stiahla z televíznych obrazoviek. Na svojom Instagrame v utorok prezradila, že chystá nový projekt. 

Na obrazovkách televízie ju uvidíš naďalej, no za moderátorský pult v najbližšom období nezasadne. Prichádza s novou reláciou, v rámci ktorej sa bude zhovárať so šikovnými mladými ľuďmi. Vo videu hovorí, že ona sama mala len 20 rokov, keď v brandži začínala, a prostredníctvom nového projektu chce dať mladým šancu zviditeľniť sa.

„Budem netradičnou formou vyhľadávať mladé, šikovné, často až svetové talenty, ktoré sú napriek skvelým úspechom spoločensky neviditeľné. Chcem tak prispieť k tomu, aby sa upriamila pozornosť na talenty, ktoré svojimi schopnosťami inšpirujú a motivujú nielen svoju generáciu, ale aj celú spoločnosť. Vidím príležitosť práve v tomto kritickom období prirodzene vyvolať hrdosť a nie nenávisť,“ opisuje charakter projektu Puškárová.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zlatica Puškárová (@zlaticapuskarova)

V spravodajských špeciáloch by sme ju mohli stretávať naďalej

O novom projekte na sociálnej sieti informovala aj televízia, ktorá bližšie priblížila charakter relácie a vysielací čas. „Nový seriál s názvom ,Zlaté talenty so Zlaticou‘ sa už čoskoro stane pravidelnou súčasťou sobotných vydaní hlavnej spravodajskej relácie Televízne noviny,“ píšu na Instagrame.

Odporúčané
Adam z Love Islandu: Alagia bola moja favoritka asi tak jeden deň. Verím, že ma už ľudia nebudú vnímať len ako šaša (Rozhovor) Adam z Love Islandu: Alagia bola moja favoritka asi tak jeden deň. Verím, že ma už ľudia nebudú vnímať len ako šaša (Rozhovor) 27. septembra 2024 o 16:30

K nadchádzajúcemu pôsobeniu Švajdovej Puškárovej sa vyjadril aj riaditeľ spravodajstva a publicistiky Michal Kratochvíl. „Keďže sa chce plne venovať svojmu autorskému seriálu, nateraz sa s ňou diváci a diváčky nebudú stretávať v pozícii moderátorky hlavnej spravodajskej relácie,“ informuje Mediaboom.sk

Obľúbená novinárka minulý týždeň moderovala rozhovor s odchádzajúcou prezidentkou Zuzanou Čaputovou. V podobných formátoch by sme ju mohli vidieť podľa slov Kratochvíla aj naďalej. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia