Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Maybelline New York.
10. apríla 2024, 10:30
Čas čítania 1:09
Sponzorovaný obsah

Jemné jarné líčenie, ktoré dodá tvojej pleti svieži vzhľad. Nalíč sa podľa blogerky Nory Kákošovej (MAKE-UP & GOSSIP)

MÓDA MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

V tejto epizóde sa dozvieš nielen užitočné make-up tipy, ale aj pikošky zo života influencerky a módnej dizajnérky.

Do najnovšej epizódy Make-Up & Gossip zavítala blogerka a módna návrhárka Nora Kákoš. Keďže je jar v plnom prúde, Nora ti spolu s Lindou Gunišovou ukážu, ako na jemný make-up look, ktorý sa perfektne hodí na toto rozkvitnuté ročné obdobie.

Pred samotným líčením Nora prezradila, bez čoho by nevyšla von: je to parfum, lesk na pery a osviežujúci ústny sprej. Prvým krokom k jarnému make-upu je podkladová báza. Nora s Lindou zvolili NYX Professional Makeup Plump Right Back Plump Serum And Primer, ktorý je perfektný pre všetky typy pleti.

Následne prejdi na líčenie očí. Nora použila papierové vankúšiky pod oči, ktoré jej nielen zachytia popadané pigmenty z očných tieňov, ale poslúžia aj ako šablóna na vytvorenie očných liniek. Ešte pred aplikáciou tieňov si na očné viečka nanes korektor Maybelline Instant Anti Age Eraser, ktorý si zafixuj púdrom Maybelline Superstay

Tip: Ak zapudruješ tekutý korektor, dosiahneš lepšiu podkladovú bázu a nebudú sa ti tvoriť šmuhy na očiach.

Na oči si aplikuj najtmavší hnedý odtieň, ktorý nanes popri línii nalepených vankúšikov, a potom ho bledohnedým tieňom rozotri štetcom dostratena po celých očných viečkach. Vytvoríš si tak dokonale čistú linku. No a aký by to bol jarný look bez farieb? Nora použila ružový očný tieň, ktorý si prstom aplikovala do stredu viečok. Ružovú farbu si nanes aj na líca produktom True Match Blush, ktorý dodá tvojej tvári svieži vzhľad.

Nora Kákošová neprezradila len svoje make-up tipy, ale aj čo-to zo svojho života. Talentovaná influencerka okrem tvorenia obsahu na sociálne siete vlastnoručne vytvára kabelky z korálikov. Počas líčenia vysvetľovala, ako vlastne začala s tvorbou kabeliek, koľko stojí najlacnejší kus, a prezradila, že výroba jednej kabelky trvá 2-3 dni. Chceš zistiť, čo Nora najviac nenávidí na influenceroch? To sa dozvieš v najnovšej epizóde Make-Up & Gossip.

Späť
Zdieľať
Diskusia