Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2014, 14:40
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Študentská cestovka ponúka jedinečný hip-hop zájazd do Chorvátska

REFRESHER CHORVÁTSKO HAHA CREW RAP VEC
Uložiť Uložené

Chceš zažiť viac ako dovolenku? S podtitulom #morethanfresh ti prinášame jednu veľmi zaujímavú ponuku! Študentská cestovka má za sebou už viacero skvelých zájazdov

Študentská cestovka ponúka jedinečný hip-hop zájazd do Chorvátska

Chceš zažiť viac ako dovolenku? S podtitulom #morethanfresh ti prinášame jednu veľmi zaujímavú ponuku! Študentská cestovka má za sebou už viacero skvelých zájazdov ako napríklad Student’s Break Elba, kde hostili dobrí chlapci z MR a Vec alebo aj nedávny Student’s Break Dolomity, kde ich poctil návštevou Strapo so svojím dvorným DJom Spinhadzom.

Aktuálne si pre Vás pripravili zájazd do neďalekého Chorvátska, konkrétne lokalita Tribunj/Vodice, kam s nimi pocestuje HAHA CREW. Aby parties nebolo málo, pridajú sa aj dvaja ostrieľaní DJ’s, a to Yaksha a NobodyListen.

Celá táto partia bude oddychovať za hranicami v termíne od 6.-15. júna. Na tomto výlete nám všetci účinkujúci ukážu svoje umenie, takže sa máme na čo tešiť! Predsa len, koncert na brehu mora má inú atmosféru ako niekde v klube.

Študentská cestovka ponúka jedinečný hip-hop zájazd do Chorvátska

Každý deň nabitý program, koncerty, parties, more, plná penzia, doprava, ubytovanie, luxusná plavba a nočná párty na prenajatej 60-miestnej lodi k ostrovu Prvič, luxusný foto/videoreport z akcie a pre závislých bude aj bezplatná Wi-Fi a to všetko len za 349 €!

Odporúčané
REFRESHNI svoj playlist: Rapová nálož od Ektora, neohlásené EP v podaní Yzomandiasa či album Nerieš REFRESHNI svoj playlist: Rapová nálož od Ektora, neohlásené EP v podaní Yzomandiasa či album Nerieš 12. apríla 2024, 10:30

Ak by si náhodou strašne chcel ísť a akurát ti nevychádzajú peniaze, tím študentskej cestovky vie odmeniť jedného, ktorý by ukázal nám všetkým, čo je za zájazd ochotný urobiť. To NAJ odmení tím študentskej cestovky jedným plne hradeným zájazdom!

Pre ukážku posledný zájazd vyhral Jakub zo Žiliny, ktorý si kvôli zájazdu nechal vytetovať na svoje stehno logo cestovnej kancelárie.

Ak nie si ešte rozhodnutý, pozri si posledný videoreport z letnej akcie z Elby, ktorý ťa určite presvedčí.

Pre viac info klikaj na web www.studentskacestovka.sk alebo sleduj ich facebook.

Domov
Zdieľať
Diskusia