Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2024, 17:00
Čas čítania 1:14
Karolína Uličná

Rytmus exkluzívne o vykradnutí domu: Pravdepodobne sme boli sledovaní. Ponúkam nadštandardnú odmenu za dolapenie zlodeja

Rytmus exkluzívne o vykradnutí domu: Pravdepodobne sme boli sledovaní. Ponúkam nadštandardnú odmenu za dolapenie zlodeja
Zdroj: Instagran/@rytmusking
NEWS JASMINA ALAGIČ KRÁDEŽ LÚPEŽ RYTMUS TRESTNÉ ČINY NA SLOVENSKU
Uložiť Uložené

Z kamier vyplýva, že išlo o organizovanú skupinu, prezradil raper.

Ako sme informovali v utorok ráno, luxusné sídlo rapera Rytmusa a moderátorky Jasminy vykradli. Zlodej si odniesol majetok za vyše 80-tisíc eur. Dvojica na svojich instagramových profiloch zverejnila vyjadrenie k situácii. Bližšie detaily a okolnosti udalosti poskytol Rytmus exkluzívne pre Refresher.

Podľa jeho slov kamery luxusného sídla v Malinove (okres Senec) zachytili zlodeja na pozemku, ako s niekým komunikoval. „Pravdepodobne sme boli aj sledovaní. Usudzujem to na základe toho, že keď sme odišli, tak asi po nejakých 20 minútach prišiel zlodej na pozemok. A na kamerách bolo vidieť, že s niekým komunikuje. Takže určite ich bolo viacej,“ uzavrel raper.

Manželia Vrbovskí ponúkajú „nadštandardnú finančnú odmenu“ tomu, kto im poskytne informácie o zlodejovi a pomôže im chytiť ho. „Pre mňa krádež je že úplne najhoršia amorálna vec. Ide o ten princíp, zobrať si niečo, čo vám nepatrí,“ reagovala Jasmina na Instagrame. Rozhodli sa využiť svoju mediálnu známosť a pomôcť tak vyšetrovateľom a ostatným obetiam zločinu.

krádež Malinovo Senec páchateľ zločin Rytmus Jasmína
Zdroj: Instagram/@jasmina_alagic

Člen rapovej skupiny Kontrafakt pre Refresher priblížil, že za informáciu vedúcu k dolapeniu páchateľa je ochotný zaplatiť vysokú sumu. „Ten, kto nám dá túto informáciu, bude nadštandardne spokojný,“ uviedol.

Odporúčané
Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník 11. apríla 2024, 16:30

Rytmus zároveň vyvracia názory, ktoré sa začali šíriť naprieč internetom, že za to môže práve jeho prezentácia na internete či nový prsteň GOAT za 100-tisíc eur. „Šperky ukazujem, odkedy existuje postava Rytmus. Mám desiatky klipov, kde to ukazujem, a doteraz ma nikto nevykradol. Nemyslím si, že to bolo na základe môjho nového prsteňa. Prečo to potom neurobil niekto skôr, keď som si kúpil napríklad zlatú 1,5-kilovú reťaz?“

 

Celú situáciu berú manželia ako lekciu. „Toto je výkričník pre nás aj pre vás. Z tohto domu robíme prison break,“ uviedla Jasmina. Po tomto nepríjemnom incidente chystajú v dome veľké bezpečnostné zmeny. „Budem si dávať väčší pozor, teraz mám veľkú motiváciu zabezpečiť dom tak, že len sa niekto priblíži k bráne a spustí sa alarm,“ ozrejmil nám Rytmus pripravované zmeny.

jasmina alagič,rytmus
Zdroj: Instagram/Jasmina Alagič
Domov
Zdieľať
Diskusia