Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. decembra 2023, 16:20
Čas čítania 0:33
Marek Pros

Rytmus si dal vyrobiť šperk za 100-tisíc eur. Greatest of all time je najväčší prsteň, aký bol na Slovensku a v Česku vyrobený

MÓDA RYTMUS SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Rytmus mal svoje vlastné Vianoce. Za prsteň zaplatil približne 100-tisíc eur. Ide o najväčší prsteň, aký bol kedy v Česku a na Slovensku vyrobený.

Prsteň mu na mieru vyrobilo klenotníctvo Yo Grillz. Váži 110 gramov, je vyrobený z 18-karátového zlata a pozostáva z 1 700 najžiarivejších a najčistejších diamantov na svete. „Nazval som ho pochopitelně Greatest of all time, pretože sú na ňom všetky moje sólo albumy (Bengoro, Kráľ, Fenomén, Krstný otec), ktoré priniesli kľúče k úspechu dnešným rapperom,“ napísal Rytmus na Instagrame.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

„Priniesli sound, ktorý ovplyvnil a formoval česko-slovenský rap po dobu 20 rokov. Predaje, views, odoberateľov, sociálne siete, ktoré doteraz nikto neprekonal, nespočetne veľa turné krížom-krážom po republikách,“ pokračuje rapper.

Šperk mu pripomíná húževnatosť, vieru v samého seba a chuť riskovať. „Prsteň má pre mňa veľký význam, pretože je tam môj život. Ďakujem sám sebe a všetkým, ktorí ma podporovali a podporujú,“ dodal.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Domov
Zdieľať
Diskusia