Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. novembra 2023, 14:47
Čas čítania 1:39
Denisa Šútorová

Kim Kardashian sa stala mužom roka. Na titulke prestížneho magazínu GQ pózuje v pánskom obleku

OSOBNOSTI KIM KARDASHIAN OSOBNOSTI ŠOUBIZNIS
Uložiť Uložené

Za svoje podnikateľské úspechy si vyslúžila aj titul „magnát roka“.

Kim Kardashian opäť búra stereotypy a potvrdzuje svoj status „lady boss“. Paradoxne jej však vedúca pozícia v ženskom svete nestačí. Najnovšie sa totiž stala jednou z hviezd pánskeho magazínu GQ, kde si na obálke zapózovala v rámci špeciálneho vydania Men of The Year.

Okrem Kim sa stal jednou z tvárí aj austrálsky herec Jacob Elordi či Travis Scott. V minulosti sa však na titulke objavili aj Jennifer Aniston, RiRi, Scarlett Johansson či Jennifer Lopez.

Televízna reality hviezda a miliardárka Kim Kardashian teraz krášli GQ pri príležitosti 28. ročníka tohto špeciálneho vydania. Od magazínu si vyslúžila aj titul „magnát roka“, a to za svoje podnikateľské úspechy a miliardovú spoločnosť Skims, s ktorou len minulý mesiac uviedli na trh prvú pánsku líniu. „Len som chcela, aby muži zistili, o čom je ten celý hype,“ vyjadrila sa v interview pre GQ.

Kim Kardashian si podmaňuje mužský svet. Zábermi pre GQ magazín vzdáva hold zosnulému otcovi Robertovi Kardashianovi, ktorý ju inšpiroval k právnickej ceste.
Kim Kardashian si podmaňuje mužský svet. Zábermi pre GQ magazín vzdáva hold zosnulému otcovi Robertovi Kardashianovi, ktorý ju inšpiroval k právnickej ceste. Zdroj: GQ/JACK BRIDGLAND

Kim sa so svojou novinkou pochválila aj na Instagrame, kde zdieľala sexi titulku s komentárom„Ahoj! Som GQ muž roka!“ Kardashianka má na nej oblečený oversize pánsky kostým a pásikavú košeľu s kravatou. Na sexepíle jej však pridáva aj ležérny účes v podobe mokrých nagélovaných vlasov. 

V podobnom looku, ale bez saka si Kim zapózovala aj v luxusnom office, v ktorom vyzerá poriadne „busy“. Medzi jej najsexi fotky však patrí tá, na ktorej má čierne dámske blejzrové šaty.

V rozhovore pre GQ odhalila aj detaily zo súkromia. Väčšina z nich sa týka právnickej cesty a štúdia, ku ktorému ju inšpiroval jej zosnulý otec Robert Kardashian. Ten si ako právnik vyslúžil uznanie a slávu práve za obhajobu O. J. Simpsona obvineného z vraždy.

Kim Kardashian sa objavila na obálke pánskeho magazínu GQ v rámci 28. ročníka špeciálneho vydania Men of the Year. Jej tohtoročnými kolegami na titulkách sú Travis Scott aj Jacob Elordi.
Kim Kardashian sa objavila na obálke pánskeho magazínu GQ v rámci 28. ročníka špeciálneho vydania Men of the Year. Jej tohtoročnými kolegami na titulkách sú Travis Scott aj Jacob Elordi. Zdroj: GQ/JACK BRIDGLAND

Robert Kardashian zomrel v roku 2003 na následky rakoviny. Kim, ako aj zvyšku rodiny Kardashianovcov sa však jeho pamiatku darí neustále udržať nažive. Svojím fotením pre GQ mu aj naďalej vzdáva poctu. V rozhovore sa dokonca vyjadrila, že svojim deťom vštepuje takú istú pracovnú morálku, akej ju učil jej otec. 

„Otec mi dával podpísať zmluvu na všetko. Keď som dostala auto, musela som ho raz týždenne umyť, uistiť sa, že má dostatok benzínu a či som s ním nenarazila. Bol to od neho darček, ktorý mi dal v šestnástich, ale mala som určité povinnosti,“ hovorí. 

Kim Kardashian sa na Instagrame pochválila veľkou novinkou. „Som GQ muž roka,“ napísala.
Kim Kardashian sa na Instagrame pochválila veľkou novinkou. „Som GQ muž roka,“ napísala. Zdroj: GQ/JACK BRIDGLAND

Najväčšieho podnikateľského ducha má vraj najstaršia desaťročná dcéra North West, ktorá neraz dokázala aj svoje dizajnérske ambície. O štýle mladej fashionistky, ktorý vo veľkom ovplyvňuje jej otec Ye (Kanye West), taktiež netreba diskutovať. Či sa o niekoľko rokov dostane na titulku GQ ako jej mama, je otázne. Ty nám daj zatiaľ v ankete nižšie vedieť, ako sa ti páčia najnovšie zábery Kim.

Anketa:
Čo hovoríš na fotky Kim pre GQ?
Badass woman, veľmi ju obdivujem!
Už by sme si od Kim mohli aj chvíľu oddýchnuť.
Podľa mňa dosť cool, páči sa mi, že vzdáva poctu otcovi.
Nikdy nevyzerala lepšie...
Badass woman, veľmi ju obdivujem!
22 %
Už by sme si od Kim mohli aj chvíľu oddýchnuť.
65 %
Podľa mňa dosť cool, páči sa mi, že vzdáva poctu otcovi.
9 %
Nikdy nevyzerala lepšie...
4 %
Domov
Zdieľať
Diskusia