Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. marca 2023, 16:38
Čas čítania 1:01
Adriana Královičová

North West údajne spustí vlastnú kolekciu kozmetiky a hračiek. Stane sa z nej najmladšia miliardárka z klanu Kardashian?

OSOBNOSTI KIM KARDASHIAN
Uložiť Uložené

Najstaršia dcéra Kim Kardashian má len 9 rokov, no údajne plánuje spustiť vlastnú kolekciu starostlivosti o pleť a hračiek. North West očividne kráča v šľapajach svojej podnikavej mamy.

North West má iba 9 rokov. Podľa najnovších informácií napriek tomu plánuje spustiť vlastnú kolekciu starostlivosti o pleť a vybudovať impérium hračkárskeho biznisu. Kim Kardashian začiatkom tohto roka požiadala o štyri ochranné známky na meno svojej dcéry.

Deti Kim Kardashian rastú a ona sa očividne snaží o to, aby mohli svoje meno speňažiť. North je aktuálne veľmi populárna na Tiktoku, ktorý spravuje jej mama. Pravidelne uverejňuje videá, kde rozpráva o svojej „beauty“ rutine. Pochopiteľne, používa pritom produkty značky svojej slávnej mamy SKKN by Kim.

kim kardashian, north west
Zdroj: Instagram @kimkardashian

Od kozmetiky k hračkám

Ochranná známka pod názvom North zastupuje produkty na pleť ako zvlhčovače, čistiace gély aj krémy. Neskôr vraj plánuje značku rozšíriť o pleťové séra, pleťové oleje, telové oleje, sprchové gély, perličkové kúpele, púdre na telo, kozmetiku, vône či prípravky na vlasy.

Druhá ochranná známka bude na hračky, ako sú rôzne figúrky, bábiky, doplnky a súpravy na hranie. Ochranné známky číslo tri a štyri sa budú viac zameriavať na reklamu a zábavný sektor.

Tento krok by možno mohol nahnevať jej slávneho otca, rapera Kanyeho Westa. Ten v minulosti natočil na Twitter video, v ktorom vyjadril svoju nespokojnosť s tým, že jeho deti aktívne pôsobia na sociálnych sieťach. Svoju bývalú manželku Kim vtedy vyzval, aby ich dcéru prestala podporovať v jej tiktokových videách. 

Domov
Zdieľať
Diskusia